Izvor: Njuz.net, 18.Maj.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošku Obradoviću zafalio jedan glas da podrži Paradu ponosa

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeČAČAK, 18. maj 2016, (Njuz) – Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović kaže da je bio vrlo blizu odluke da podrži Paradu ponosa, ali da mu je na kraju zafalio samo jedan glas da to i učini.
Pripadnici LGBT populacije su, prethodno, najavili paradu za septembar i pozvali Obradovića da im se pridruži u borbi za njihova prava.
– Poštujem pravo svakoga da se bori za naša prava i zato smo dali smo punu podršku aktivistima LGBT organizacija tokom borbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << protiv izbornih manipulacija koje su Dveri umalo ostavile ispod cenzusa – rekao je Obradović.
- Iako su vrednosti koje propagiraju potpuno suprotne mojim uverenjima bio sam spreman da pružim podršku njihovoj borbi za ravnopravnost, ali mi je, posle prebrojavanja, zafalio jedan glas za to. Nažalost, situacija je takva kakva jeste i tu ne može ništa da se promeni – zaključio je on.
Predsednik Dveri kaže da je ovo verovatno jedinstven slučaj u istoriji Srbije i najavljuje razgovore sa drugim opozicionim liderima ovim povodom.
- Mislim da nikad do sada nekom političaru nije zafalio samo jedan glas kako bi podržao neku inicijativu, ali vidite da se to baš meni desilo. Razgovaraću sa ostalim opozicionim strankama i pozvati ih da ne organizuju proteste ovim povodom i ne tragaju za tim izgubljenim glasom. Uostalom, šta jedan glas, pa bio on i moj može da promeni – zapitao se Obradović.
Bojan Savić
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.