Boško Obradović izabran za predsednika pokreta Dveri

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Obradović izabran za predsednika pokreta Dveri

Za predsednika Srpskog pokreta Dveri večeras je izabran Boško Obradović, član dosadašnjeg Starešinstva te organizacije.

Kako su saopštile Dveri, večeras je u Čačku održan Vidovdanski sabor tog pokreta, a prva aktivnost novog predsednika Dveri biće poseta Kosovu i Metohiji na Vidovdan.

Obradović će, sa predsednicom Demokratske stranke Srbije Sandom Rašković Ivić, predvoditi delegaciju Patriotskog bloka: Dveri, DS S i grupe istaknutih srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << intelektualaca, koja će na sutra prisustvovati skupu na Gazimestanu, na Kosovu i Metohiji.

U saopštenju se navodi i da će Dveri usmeriti snage na formiranje modernog srpskog političkog pokreta za 21. vek, koji treba da donese omasovljenje članstva i odlučne organizacione korake u pravcu priprema za naredne izbore.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Boško Obradović izabran za predsednika pokreta Dveri

Izvor: Blic, 27.Jun.2015

Za predsednika Srpskog pokreta Dveri večeras je izabran Boško Obradović, član dosadašnjeg Starešinstva te organizacije...Kako su saopštile Dveri, večeras je u Čačku održan Vidovdanski sabor tog pokreta, a prva aktivnost novog predsednika Dveri biće poseta Kosovu i Metohiji na Vidovdan...Obradović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.