Ako bude volјe, biće i novca

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jan.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako bude volјe, biće i novca

„Dokle ćemo svi mi zavisiti od dobre volјe i mogućnosti pojedinaca?”, pita se Pokret „Dveri”, reagujući na stanje u kome se nalazi zdravstvo u Pančevu i celoj zemlјi. Podstaknuti nevolјama porodice Jurica i činjenicom da su roditelјi dece s teškim obolјenjima često prepušteni sami sebi, „Dveri” ukazuju na to da je našoj maloj sugrađanki (za kupovinu specijalnog kreveta od 90.000 dinara) pomoć opet stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << od dobrih lјudi.

„Kada smo podneli inicijativu u vidu ’Porodične deklaracije’, gradski oci su više tražili način da izbegnu raspravu o ovom dokumentu nego što su se potrudili da ga pročitaju. Žao nam je zbog toga, jer trpimo svi mi, građani Pančeva. A da su pogledali dokument, videli bi da je jedna od deset tačaka bila i osnivanje fonda za podršku porodicama u lečenju bolesne dece, koji bi bio finansiran iz gradskog budžeta i od donacija”, kaže se u saopštenju tog pokreta.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.