Zaposleni u medijima da se jave zbog otpremnina

Izvor: RTS, 31.Maj.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni u medijima da se jave zbog otpremnina

Ministar za rad Aleksandar Vulin poziva sve zaposlene u medijima koji su u državnom vlasništvu da se što pre jave Ministarstvu za rad u vezi sa njihovim socijalnim programom.
Aleksandar Vulin ističe da svi imaju pravo na socijalni program, a da bez njega mogu da ostanu samo ukoliko se njihovo rukovodstvo ne obrati Ministarstvu.
Ministar je agenciji Beta rekao da je država obezbedila 16 milijardi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dinara upravo za tu namenu, i da niko ne zaslužuje da ostane bez socijalnog programa
"Nemojte čekati poslednji čas, nemojte čekati 1. jul", poručuje Vulin.
Agencija za privatizaciju objaviće poziv za prodaju prvih od sedamdeset medija u državnom vlasništvu, a rok za njihovu prodaju je 1. jul.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.