Zapalio mu se automobil tokom vožnje (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Feb.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio mu se automobil tokom vožnje (FOTO)

U Kraljevu, na Žičkom putu, u blizini kasarne u naselju Ribnica večeras oko 18 sati se u toku vožnje zapalio automobil marke "citroen ksara", najverovatnije zbog neispravne plinske instalacije

U toj nezgodi nije bilo povređenih.

Kako je Tanjugu rekao načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu Radoica Kočović, automobil "citroen ksara", vlasništvo P. J. iz Kraljeva, je izgoreo.

"Požar na automobilu izbio je u toku vožnje, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zbog neispravne plinske instalacije. Primetivši dim, a potom i vatru, vozač je uspeo da se zaustavi pored puta i napusti automobil, brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, ali je na automobilu pričinjena velika materijalna šteta", rekao je Kočović.

Kočović je rekao da je samo nekoliko minuta pre nego što je vatra zahvatila automobil vozač sipao plin na obližnjoj benzinskoj stanici, pa se pretpostavlja da je uzrok požara neispravna plinska instalacija u vozilu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.