Žandarmerija i dalje traga za roniocem

Izvor: RTS, 28.Avg.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žandarmerija i dalje traga za roniocem

Pripadnici Žandarmerije nastavljaju i danas potragu za roniocem iz Beograda, koji tokom rekreativnog ronjenja sa dvojicom drugova nije isplivao na površinu jezera Zaovine, rečeno je "Tanjugu" u užičkoj policiji.
Dežurnoj službi Policijske stanice u Bajinoj Bašti u sredu oko 16.00 časova javio se muškarac iz Beograda, koji je prijavio nestanak Beograđanina (33).
Kako je rečeno, trojica Beograđana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su u sredu oko 11.00 sati došla na bajinobaštansko jezero Zaovine, da bi rekreativno ronili na većim dubinama.
Ronjenje su, jedan pored drugog, počeli oko podne i išli su do dubine od oko 75 metara, posle čega su se razdvojili. Oko 13:25 iz jezera su izronila dva muškarca, ali trećeg nije bilo.
O događaju su obavešteni Viši i osnovni javni tužilac u Užicu, kao i Ronilački centar Žandarmerije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.