Za vaučere se prijavilo najviše penzionera

Izvor: Blic, 28.Avg.2015, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vaučere se prijavilo najviše penzionera

Za vaučere za odmor u Srbiji do sada se, od početka te akcije namenjene podsticanju razvoja domaćeg turizma, prijavilo 10.870 građana, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Najveće interesovanje za vaučere do sada su pokazali penzioneri (61 odsto), zatim zaposleni (27) i nezaposleni građani (10 odsto prijavljenih).

Ostale kategorije čine manje od procenta u ukupnom broju zainteresovanih za vaučere za koje je prijavljivanje počelo 6. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jula.

Vlada je planirala da u akciji podsticanja građana da bar deo letnjeg odmora provedu u Srbiji podeli 100.000 vaučera ukupne vrednosti 500 miliona dinara.

Građani koji su se prijavili za vaučere su, prema Ministarstvu trgovine i turizma, najviše interesovanja pokazali za banjski turizam.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.