Za divlji prekid trudnoće tražio 15.000 dinara

Izvor: Mondo, 02.Sep.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za divlji prekid trudnoće tražio 15.000 dinara

Uhapšen akušer u Somborskoj bolnici zbog uzimanja mita za nedozvoljeni prekid trudnoće.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, u nastavku akcije suzbijanja korupcije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, odredili su meru zadržavanja do 48 sati lekaru specijalisti ginekologije i akušerstva zaposlenom u Somborskoj bolnici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
On se tereti da je od oštećene zahtevao i primio 15.000 dinara, radi izvršenja nedozvoljenog prekida trudnoće.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje zameniku višeg javnog tužioca u Somboru, soapšteno je iz MUP-a.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U SOMBORU: Ginekolog uzeo mito od 15.000 dinara za abortus

Izvor: Kurir, 02.Sep.2015

SOMBOR - Policija je odredila zadržavanje do 48 sati lekaru iz somborske bolnice zbog sumnje da je primo mito od 15.000 dinara kako bi izvršio nedozvoljen prekid trudnoće, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Mera zadržavanja određena je lekaru specijalisti ginekologije i akušerstva...

Nastavak na Kurir...

TRAZIO 15.000 ZA NEDOZVOLJENI ABORTUS Hapsenje u srpskoj bolnici

Izvor: medio.rs, 03.Sep.2015, 00:57

On se tereti da je od oštećene zahtevao i primio 15.000 dinara, radi izvršenja nedozvoljenog prekida trudnoće..Somborska policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati lekaru specijalisti ginekologije i akušerstva zaposlenom u Somborskoj bolnici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.