ŽIVOTNA DRAMA GLUMCA Zoran Cvijanović ostao bez krova nad glavom

Izvor: Blic, 27.Avg.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVOTNA DRAMA GLUMCA Zoran Cvijanović ostao bez krova nad glavom

Jedan od omiljenih srpskih glumaca zbog prevare najboljeg prijatelja i saradnika ostao je bez stana i novca.

- Nema gde da prespava u Beogradu... Ostao je bez svega... U potpunom je rasulu... Nije mogao ni da sanja da će ovako da završi... - kaže izvor „Blica“ upućen u probleme s kojima se glumac susreo.

Naime, omijeni Šojka iz „Sivog doma“, Zoran Cvijanović, ostao je bez prebijene pare zahvaljujući najboljem prijatelju kome je pomogao da započne posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i kome je verovao do poslednjeg dana.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv producenta Milka Josifova zbog sumnje da je prevario Cvijanovića, kao i Nebojšu Vraneša.

Zoran je u vreme svoje najveće popularnosti, početkom 2000, pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najboljim prijateljem, inače veoma uspešnim filmskim producentom koji je finansirao neke od ključnih filmova domaće kinematografije.

U ovaj ozbiljan posao Zoran je, s još jednim rođakom, uveo dotičnog producenta. Glumac je zahvaljujući svome radu svuda lako otvarao vrata, zajedno su podizali kredite, kupljene su skupe mašine. Međutim, Cvijanovićev „prijatelj“ imao je drugačije namere o kojima popularni, i očigledno naivni, glumac nije znao ništa.

Producent je, kako stoji u naredbi o sprovođenju istrage u Prvom osnovnom sudu, a do koje je „Blic“ došao, tražio da mu Cvijanović prepiše svoj udeo u zajedničkoj firmi, lažno mu predstavljajući da mu je to potrebno zbog podizanja još jednog kredita. Kredit, međutim, nikada nije podigao, a onda je odbio da vrati Cvijanoviću njegov deo firme.

Sve je postalo još komplikovanije kada je Cvijanović i poslednju ušteđevinu koju je čuvao za ćerkino školovanje dao svom „prijatelju“. Pošto tužbe koje je pokrenuo nisu uspevale, Cvijanović upada u velike finansijske probleme, a poslednja loša vest je stigla ovih dana. Glumac je morao da izađe iz svog stana koji nije uspeo da isplati, iako ga je preduzimač čekao čak dve godine. Dug od 70.000 evra bio je prevelik za preduzimača i Cvijanović se doslovno našao na ulici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.