ZAR OPET?! Sprema se nevreme praćeno jakim vetrom i pljuskovima?

Izvor: NaDlanu.com, 01.Sep.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAR OPET?! Sprema se nevreme praćeno jakim vetrom i pljuskovima?

Tokom popodneva i večeras očekuju se obilne kiše, pljuskovi i grmljavina, pre svega u zapadnim i severnim krajevima Srbije. Nevreme je već pogodilo Hrvatsku i premešta se ka našoj zemlji

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod Srbije, posle podne, uveče i tokom noći biće kiše, pljuskova i grmljavine, prvo u zapadnim i severnim krajevima, a na istoku i jugoistoku će se zadržati uglavnom suvo.

Duvaće slab i umeren, južni, jugoistočni, u Podunavlju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i Banatu povremeno i jak vetar.

I u Beogradu se uveče i tokom noći očekuje se kiša, lokalni pljuskovi i grmljavine. Duvaće umeren, povremeno i jak, jugoistočni vetar.

Ovo nevreme se premešta na zapad, a noćas i danas je već zahvatilo delove Hrvatske. Zagreb i drugi delovi Hrvatske dočekali su obilne kiše sa grmljavinom, poplavljene su mnoge niže prostorije u objektima, kao i podvožnjaci i delovi saobraćajnica.

Izvor:Telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.