Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin sa penzionerima: Borili ste se za Srbiju u kojoj vredi žživeti, hvala vam

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin obišao je danas Gerontološki centar na Bežanijskoj kosi i zahvalio najstarijim sugrađanima što su se borili za Srbiju u kojoj "vredi živeti".

- Voleo bih kada bi moja generacija mogla da se hvali onim što je stvorila, kao što to može vaša. Svi naši napori su posvećeni tome da stvorimo zemlju u kojoj ćete i vi i ja i naša deca i unuci moći da kažu da se u njoj vredelo roditi i živeti i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je vredi ostaviti onima koji dolaze iza nas - rekao je Vulin.

On je zahvalio najstarijim sugrađanima što su svoje živote proveli praveći od Srbije zemlju u kojoj vredi živeti.

Da nije bilo vašeg strpljenja, truda i mudrosti, ne bi Srbija bila ovako lepa. Život koji ste proveli u borbi da živto naše dece bude vredan življenja, zaslužuje zahvalnost, rekao je ministar.

- Takvu Srbiju želimo da ostavimo i budućim generacijama, da se u Srbiji vredi roditi, da u njoj vredi živeti i da zbog nje vredi živeti - rekao je Vulin, koji je posetio Gerontološki centar i razgovarao sa korisnicima, prisustvovao manifestaciji "Naša priča", kojom je obeležen 1. oktobar, Međunarodni dan starih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.