Izvor: Blic, 29.Sep.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Kakve veze može da ima seksualno opredeljenje sa radnim mestom?

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin je izjavio danas da seksualno opredeljenje nema uticaja na radno mesto.

- Prvi put čujem da se neko u Srbiji izjašnjava kao homoseksualac da bi dobio ili zadržao posao - rekao je Vulin u odgovoru na pitanje novinara da prokomentariše slučajeve da su se pojedini muškarci izjašnjavali kao homoseksualci da bi zadržali radno mesto.

Ministar je kazao da, ako neko misli da mu je najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vrlina u životu seksualno opredeljenje onda se, kako je rekao, boli da je propustio da uspostavi vezu između radnog mesta i seksualnog opredeljenja.

- Ne vidim kakve to veze ima sa radnim mestom”. To što ste homoseksualac ili hterosekusualac je vaša privatna stvar - rekao je Vulin.

“Za društvo bi, dodao je, bilo dobro da te stvari ostavljamo potpuno po strani, u smislu da to ne opredeljuje baš nikog i ne govori ništa ni o kome.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.