Izvor: Danas, 12.Feb.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više kolona brišu srpske odbornike

Novi Pazar - - Predsednik Gradskog odbora SRS Milan Veselinović pozvao je, sa jučerašnje konferencije za novinare, stranke koje računaju na srpsko biračko telo da formiraju "Srpsku listu" za predstojeće lokalne izbore. Veselinović je poziv za zajednički nastup na izborima uputio "svim patriotskim strankama koji Srbiju smatraju domovinom", jer "u suprotnom može da se desi da Srbi ostanu bez ijednog odbornika u Skupštini Novog Pazara".

- Ukoliko ne napravimo "Srpsku listu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << već izađemo u više kolona, može lako da se desi da niko ne pređe cenzus, obrazložio je svoj predlog šef novopazarskih radikala i naglasio da svi razmisle o ovom predlogu. Rekao je da patriotskim snagama smatra SRS, SNS, SPS, DSS i Dveri. Veselinović je ocenio i da je aktuelna vlast u Novom Pazaru na gradskom području "nešto uradila", ali da je "sela potpuno zanemarila, izostala je podrška poljoprivredi". “Naš plan je da oživimo sela i da se ulaže u agrar”, poručio je lider novopazarskih radikala i konstatovao da će izborni rezultati te partije biti iznenađenje.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.