Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Svi ulazi u grad pokriveni kamerama

Automatsko snimanje i beleženje saobraćajnih prekršaja počinje od 1. novembra na još tri lokacije u Valjevu, najavljeno je iz Policijske uprave, dok iz Gradske uprave kažu da će sledeće godine biti postavljen video-nadzor na još tri mesta.

Kamere koje snimaju saobraćajne prekršaje za pet dana će biti u funkciji u Bulevaru vladike Nikolaja kod “Publika” - ulaznoj traci u Valjevo iz pravca Beograda, na ulazu u Valjevo iz pravca Šapca i u ulici Majora Ilića kod parka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Pećina”, gde se u grad na Kolubari ulazi iz pravca Bajine Bašte. Iz valjevske policije podsećaju da je ograničenje brzine kretanja na ulazu u Valjevo iz pravca Beograda 60 kilometara na sat, dok je na preostale dve lokacije, na kojima će se snimati prekršaji, brzina ograničena na 50 kilometara na sat.

Prema najavi gradskih vlasti, uz kamere koje već funkcionišu na prometnoj raskrsnici Karađorđeve i Sinđelićeve ulice u centru Valjeva, novi video nadzor će od januara biti postavljen i u Birčaninovoj ulici, na Obilaznom putu za Užice i na izlaznoj traci iz Valjeva u bulevaru Vladike Nikolaja.

Za taj posao iz gradskog budžeta biće izdvojeno osam miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.