(VIDEO) ZABORAVITE NA PRESU I FEN: Napravite savršene lokne uz pomoć peškira

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ZABORAVITE NA PRESU I FEN: Napravite savršene lokne uz pomoć peškira

Na jednostavan način uz pomoć peškira možete napraviti sjajnu frizuru.

Postupak

Postavite peškir na nižu ravnu podlogu, i savijte se tako da vam krajevi kose dodiruju peškir. Spuštajte lagano glavu do kraja. Zatim obavijte kosu gornjom i donjom stranom peškira, uvijte mu krajeve i vežite ih dobro oko glave. Ostavite tako da odstoji, dok vi slobodno obavljate druge obaveze. nakon nekog vremena, skinite peškir i otkrijte suve kovrdže vaših lokni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Prednosti kod ovog načina sušenja

Ovo je jednostavna tehnika koja može da ukroti kosu bez ikakvog oštećenja stilizovanjem. S obzirom da su lokne postavljene visoko iznad glave u peškiru, to im daje bolju definiciju i laganiji pad.

Ovakav način sušenja i pravljenja suvih lokni se postiže jer pamučan peškir izvlači vlagu, apsorbuje višak vode iz kose, ostavljajući je dovoljno hidriranom-što je suštinsko za glatke lokne.

Pogledajte u nastavku video koji detaljnije objašnjava sam postupak, korak po korak:

.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.