Užas u Kaluđerici: Ženu žigosao, sekao žiletom...

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Kaluđerici: Ženu žigosao, sekao žiletom...

Muškarac (41) je uhapšen u utorak nakon što je svojoj nevenčanoj supruzi (21) iz Kaluđerice naneo teške telesne povrede.

Foto: Guliver/Getty images

On se sumnjiči da je supruzi obrijao glavu, žigosao je žaračem, isekao žiletom, vršio nuždu po njoj i terao je da jede izmet!

Žena je u utorak primljena u Urgentni centar, a policiju su pozvali lekari. Žena je policajcima ispričala da ju je muž danima držao zatočenu u kući, kao i da se iživljavao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nad njom, piše "Alo."

Nevenčani suprug je najpre ženi obrijao glavu, a zatim ju je žigosao usijanim gvožđem po čelu. Onda ju je isekao žiletom po celom telu, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj, a na kraju ju je naterao da pojede njegov izmet!

U policiji kažu da je ova stravična tortura trajala skoro dva dana u iznajmljenom delu kuće u Kaluđerici.

"Muškarac se u ponedeljak posvađao sa suprugom jer je sumnjao da je njena sestra, koja je donedavno stanovala sa njima, ukrala njegov novac. Oni imaju troje male dece, koja su, na sreću, tada bila kod njenih roditelja", kažu u policiji.

Nasilnik je brutalno pretukao ženu, a onda ju je vezao za krevet, zgrabio makaze i ošišao je. Potom je uzeo žilet i obrijao joj je glavu.

"To mu nije bilo dovoljno, pa je ženi pocepao odeću i žiletom počeo da je seče po leđima, butinama i stražnjici i obrazima", objašnjava izvor iz policije za "Informer." Potom je ubacio gvozdeni žarač u šporet, a onda ga je usijanog prislonio ženi na čelo.

"Pretpostavljamo da je nesrećna žena tada izgubila svest od bola".

Nasilnik se cele noži iživljavao nad ženom, a ujutru ju je ostavio i izašao iz stana.

Policija je uhapsila osumnjičenog i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Supruzi obrijao glavu, žigosao je i terao da jede izmet

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2016

Muškarac (41) je uhapšen u utorak nakon što svojoj nevenčanoj supruzi (21) iz Kaluđerice naneo teške telesne povrede...On se sumnjiči da je supruzi obrijao glavu, žigosao žaračem, isekao žiletom, vršio nuždu po njoj i terao je da jede izmet...Žena je u utorak primljena u Urgentni centar,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.