Umeren saobraćaj

Izvor: Akter, 02.Sep.2015, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren saobraćaj

Saobraćaj u Srbiji od jutros je umerenog intenziteta, a na naplatnim rampama i graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije

Zbog visokih dnevnih temperatura, AMSS apeluje na vozače da ne kreću na put u najtoplijem delu dana.

Zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Od danas , od 07.00 do 15.00, biće izmenjen režim saobraćaja na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), u smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Beograd-Niš, zbog radova na mostu preko reke Ralje i pruge.

Od juče je planirano kompletno zatvaranje svih uključenja i isključenja sa obilaznice oko Beograda na petlji Surčin. Saobraćaj će biti izmenjen i na delu auto-puta E-75, zona Novog Sada, od petlje "Sever" do petlje "Temerin".

Zbog radova na autoputu na deonici Grdelica - Caričina dolina, na snazi je ograničenje kretanja vozila, a zbog obnove nadvožnjaka kod Kovilja saobraćaj ka Beogradu i ka Novom Sadu odvija se zaustavnim trakama.

Do 11. septembra, zbog radova na mostu preko pruge kod Velikog Orašja biće zatvorena desna strana auto-puta E-75, u smeru ka Nišu, a saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku leve strane autoputa.

Na državnom putu IB reda br.44 i državnom putu IA reda br.1, deonica Grabovnica-Grdelica saobraćaj se preusmerava na novoizgrađenu levu traku autoputa. Na delu državnog puta I B reda broj 13 (Zrenjaninski put), deonica Krnjača-Borča, od 22.00 do 05.00 časova za saobraćaj će se zatvarati preticajne trake u oba smera u dužini od po 100 metara.

Do 30. septembra saobraćaj će biti izmenjen na delu državnog puta I A reda broj 1 (autoput E-75), zona Novog Sada, od petlje "Sever" do petlje "Temerin", zbog izvođenja radova na postavljanju stubova javne rasvete. Za vreme radova saobraćaj će povremeno biti zatvaran na preticajnim trakama u oba smera auto-puta, a saobraćaj će se preusmeravati na vozne saobraćajne trake.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.