Ujutru mraz, tokom dana mogući sunčani periodi

Izvor: Blic, 23.Jan.2017, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru mraz, tokom dana mogući sunčani periodi

U Srbiji će ujutru biti umeren i jak mraz, tokom dana sa sunčanim periodima i malo toplije, samo ponegde na severozapadu, zapadu, jugu i u Timočkoj Krajini sa maglom i niskim oblacima koji će se zadržati veći deo dana.

Najniža temperatura kretaće se od minus 12 do minus tri stepena Celzijusa, najviša dnevna od nula do pet, u predelima sa maglom od minus pet do minus dva.

Duvaće slab i umeren vetar, u Podunavlju, Pomoravlju i južnom Banatu povremeno jak, južni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i jugoistočni.

Uveče i tokom noći postepeno će biti povećanje oblačnosti prvo na jugu zemlje.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i malo toplije uz pojačan jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko minus pet a najviša dnevna oko jedan stepen Celzijusa.

Blago pobolјšanje biometeorološke situacije uticaće na delimično smanjenje tegoba većine hroničnih bolesnika.

Oprez se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim tegobama i povišenim krvnim pritiskom.

Mogući su reumatski bolovi, neraspoloženje i smanjenje radne sposobnosti kod meteoropata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.