UPOZORENJE Voda u Ivanjici može da se koristiti samo kao tehnička

Izvor: Blic, 01.Mar.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE Voda u Ivanjici može da se koristiti samo kao tehnička

Posle 36 sati građani Ivanjice juče popodne su dobili vodu. Međutim, iz Komunalnog preduzeća apeluju na Ivanjičane da je koriste isključivo kao tehničku sve dok ne stigne zvanična potvrda Zavoda za javno zdravlje u Čačku o njenoj biohemijskoj ispravnosti.

- Pošto je u pitanju bio veliki kvar, odlučili smo da sa više mesta, uzmemo uorke vode i pošaljemo ih na ispitivanje. Na sedam lokalcija voda je uzorkovana i ujutro očekujemo rezultate. Molimo građane za strpljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i apelujemo da vodu koriste samo u tehničke svrhe - kaže direktor Komunalnog preduzeća Milan Maslarević.

On napominje da je urađeno kompletno ispiranje cevovoda ali da semoraju se sačekati zvanične potvrde.

Do tada će u gradu dežurati cisterne sa vodom za piće.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.