UNIVERZITET EDUCONS: Otvoren prvi privatni studentski dom na zapadnom Balkanu

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNIVERZITET EDUCONS: Otvoren prvi privatni studentski dom na zapadnom Balkanu

Pun komfor za 130 evra mesečno za sve studente svih univerziteta u Novom Sadu.

SREMSKA KAMENICA - U Sremskoj Kamenici otvoren je prvi privatni studentski dom, koji je u sastavu međunarodnog kampusa Univerziteta Edukons.

Na ceremoniji prisutnima su se obratili rektor Univerziteta Edukons, prof. dr Aleksandar Andrejević i specijalni savetnik potpredsednice Vlade Republike Srbije, prof. dr Branka Drašković. Opremljen prema najvišim standardima, studentski dom Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Edukons predstavlja prvi primer takve vrste kad je u pitanju privatno visoko školstvo u regiji zapadnog Balkana. Dom raspolaže sa 50 prostranih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba. Stanarima su na raspolaganju besplatan parking, vešernica, studentski kafe-restoran, besplatan vajerles, prostorije za druženje i učenje, pošta, foto-kopirnica, ali i savremeno opremljen fitnes i spa-centar. Otvoren je za sve koji studentski život planiraju da provedu u Novom Sadu nezavisno od toga na kom univerzitetu studiraju.

Za studente Univerziteta Edukons biće odobren popust od 10 odsto na školarinu i na troškove stanovanja, a plaćanje se može realizovati u 12 mesečnih rata. Cena boravka u domu uključuje sve režije i iznosi 130 evra mesečno.

Autor: Promo tekst

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.