UHAPŠEN PIROMAN koji je zapalio novobeogradski soliter

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN PIROMAN koji je zapalio novobeogradski soliter

Beogradska policija uhapsila je danas A.B. (31) osumnjičenog da je nakon svađe sa devojkom, iz revolta, zapalio stan u novobeogradskoj Ulici Jurija Gagarina 90, i nakon toga otišao, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog „dela protiv opšte sigurnosti“, biti predat tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva.
Predsednik Kućnog saveta u Ulici Jurija Gagarina 90 prethodno je prijavio policiji da je isti osmunjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << protekle noći polupao ulazna vrata zgrade. Ubrzo nakon toga, policija je stigla na mesto događaja, ali nije zatekla počinioca.
Vatrogasna služba je danas oko podneva obaveštena da je izbio požar u stanu na četvrtom spratu u pomenutoj zgradi. Sedam vozila sa 23 vatrogasca-spasioca stigli su na mesto nesreće. Požar je ubrzo lokalizovan, u potpunosti je izgoreo jednoiposoban stan, a oštećeno je i nekoliko terasa u toj vertikali.
Lekari su na mestu nesreće zbrinuli tri osobe, a još tri su prevezene u odgovarajuće zdravstvene ustanove.
Izvor: Blic
The post UHAPŠEN PIROMAN koji je zapalio novobeogradski soliter appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za podmetanje požara

Izvor: Beta, 26.Okt.2014, 00:11

BEOGRAD, 25. oktobra 2014. (Beta) - Beogradska policija uhapsila je u subotu A.B. (31), osumnjičenog da je nakon svadje sa devojkom, iz revolta zapalio stan u novobeogradskoj Ulici Jurija Gagarina 90 i nakon toga otišao, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Osumnjičeni će, uz krivičnu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.