U Srbiji tokom dana pretežno sunčano i toplo, popodne kiša

Izvor: Blic, 24.Feb.2017, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji tokom dana pretežno sunčano i toplo, popodne kiša

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i toplo, dok se sredinom dana na severozapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Uveče, tokom noći i u subotu pre podne na zapadu i jugozapadu Srbije očekuje se od 20 do 30 milimetara kiše, a u planinskim predelima od 10 do 20 centimetara snežnog pokrivača, upozorava RHMZ.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Jutarnja temperatura biće od tri do osam, a najviša dnevna od 13 do 20 stepeni.

U Beogradu će danas biti toplo, pre podne pretežno sunčano sa slabim do umerenim vetrom, dok se posle podne i uveče očekuje naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim vetrom. Jutarnja temperatura biće oko osam, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

Očekuje se pogoršanje biometeoroloških prilika u drugom delu dana, kada će kod većine hroničnih bolesnika tegobe biti u pojačanju. Srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i astamtičarima se savetuje naročita opreznost. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu bolova u mišićima, glavobolje i promenljivog raspoloženja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.