U Srbiji sutra uglavnom sunčano i toplo

Izvor: Blic, 24.Mar.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra uglavnom sunčano i toplo

U Srbiji će sutra preovladavati sunčano i toplo vreme, a samo je u planinskim predelima mestimično moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab, severni vetar. Jutarnja temperatura biće od tri do deset, a najvisa dnevna od 19 do 24 stepena.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme. Duvaće slab, uglavnom severni vetar. Jutarnja temperatura biće oko deset, a najviša dnevna oko 22 stepena.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbiji se u ponedeljak i utorak očekuje svežije i uglavnom sunčano vreme sa slabim i umerenim severozapadnim vetrom. U sredu će doći do prolaznog naoblačenja, a mestimično će padati kratkotrajna kiša. U četvrtak i petak će preovladavati sunčano i toplo uz vreme postepeni porast temperature.

U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremenske prilike.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 25. mart. 2012. godine Očekivane biometeorološke prilike mogu usloviti blago pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika. Od meteoropatskih reakcija mogući su bolovi u kostima i zglobovima, nesanica i glavobolja.

Povezane vesti: U Srbiji sutra sunčano, temperatura do 26 stepeni Sutra sunčano i toplo vreme U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplije U Srbiji danas oblačno i kišovito

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas uglavnom sunčano i toplo

Izvor: S media, 24.Mar.2012

Duvaće slab, severni vetar. Jutarnja temperatura biće od tri do deset, a najvisa dnevna od 19 do 24 stepena...I u Beogradu će daas biti pretežno sunčano i toplo vreme. Duvaće slab, uglavnom severni vetar. Jutarnja temperatura biće oko deset, a najviša dnevna oko 22 stepena...Noćas pomeramo kazaljke..U...

Nastavak na S media...

Uglavnom sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2012, 01:56

NOVI SAD -..U Srbiji sunčano i toplo vreme, a samo je u planinskim predelima mestimično moguća kratkotrajna kiša,. Duvaće slab, severni vetar. Jutarnja temperatura biće od tri do deset, a najviša dnevna od 19 do 24 stepena...I u Novom Sadu pretežno sunčano i toplo vreme. Duvaće slab, uglavnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.