U Srbiji danas veoma toplo, tokom noći kiša i pad temperature

Izvor: Blic, 24.Jul.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas veoma toplo, tokom noći kiša i pad temperature

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, ali su posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde mogući pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće uglavnom slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od 16 do 23, a najviša od 34 do 38 stepeni.Tokom noći se na severu i zapadu očekuje jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim vetrom i osetnim padom temperature.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, posle podne na širem području grada uz lokalni razvoj oblačnosti mogući su kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom. Najniža temperatura biće oko 23, a najviša oko 36 stepeni.

I u Beogradu se tokom noći očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim vetrom i osetnim padom temperature.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz RHMZ kažu da večeras stiže osveženje

Izvor: B92, 24.Jul.2017

Beograd -- U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne su, uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde mogući pljuskovi s grmljavinom. Sutra svežije...Vetar će biti uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 23, najviša od 34 do 38 stepeni...Tokom noći na severu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.