U Srbiji danas promenljivo oblačno, mestimično kiša

Izvor: Blic, 27.Jul.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas promenljivo oblačno, mestimično kiša

Vreme u Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom dok se krajem dana očekuje razvedravanje.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Najniže temperature će biti od 13 do 17, a najviše dnevne od 24 do 27 stepeni.

I u Beogradu se očekuje promenljivo oblačno a u pojedinim delovima grada je moguća kiša ili kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Najniža temperatura će biti 16 a najviša oko 24 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stepena.

Biometeorološka prognoza za četvrtak 27. jul: Osobama sa srčanim, cerebrovaskularnim i respiratornim obolјenjima se i dalјe savetuje izvesna opreznost usled očekivanih biometeoroloških prilika. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i problema s snom. Preporučuje se povećana koncentracija u saobraćaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Srbiji danas promenljivo oblačno, mestimično kiša

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2017

Vreme u Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom dok se krajem dana očekuje razvedravanje...Duvaće slab i umeren severozapadni vetar...Najniže temperature će biti od 13 do 17, a najviše dnevne od 24 do 27 stepeni...I u Beogradu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.