U Sjenici minus 29 stepeni, u Kragujevcu i Ćupriji minus 23

Izvor: Blic, 31.Jan.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sjenici minus 29 stepeni, u Kragujevcu i Ćupriji minus 23

Najniža temeperatura u Srbiji jutros je izmerena u Sjenici minus 29 stepeni Celzijusovih, podaci su Hidrometeorološkog zavoda.

Minus 23 izmereno je u Kragujevcu i Ćupriji, a minus 22 u Požegi i Leskovcu.

U Kruševcu i Zaječaru zabeleženo je minus 21, a minus 20 u Kuršumliji, Kraljevu, Negotinu i Valjevu.

U Sremskoj Mitrovici bilo je minus 10 i Velikom gradištu, a minus 11 u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kikindi, Zrenjaninu, Novom Sadu i Somboru.

Meteorolozi najavljuju i narednih dana temperature ispod nule, a od četvrtka i nove snežne padavine.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac,   Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hladno vam je?

Izvor: Mondo, 31.Jan.2012

Na Pešteru je u utorak ujutru temperatura vazduha iznosila minus 36 stepeni Celzijusovih, u Kraljevu minus 21, Vranju minus 17, u Beogradu i Novom Sadu minus 12. Evo kako da hladan talas malo ublažiš.

Nastavak na Mondo...

U Sjenici minus 29

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2012

BEOGRAD - Najniža temperatura u Srbiji jutros je izmjerena u Sjenici - minus 29 stepeni Celzijusovih, a u Kragujevcu i Ćupriji bilo je minus 23, podaci su Hidrometeorološkog zavoda Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nebo je granica

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2012

Odbrojavanje do početka kvalifikacija za Red Bull Paper Wings je počelo. Kvalifikacije za najveće svetsko takmičenje u bacanju papirnih aviona održaće se u Nišu 22. februara, Kragujevcu 23. februara, Beogradu 01 marta i Novom Sadu 03. marta, a najbolje takmičare očekuje odlazak na regionalno...

Nastavak na Sportske.net...

U SJENICI MINUS 26 STEPENI

Izvor: Kurir, 01.Feb.2012, 10:02

Najhladnije ovog jutra je upravo na Peštarskoj viosravni ..BEOGRAD - Najhladnije u Srbiji i ovog jutra je u Sjenici, gde je izmereno minus 26 stepeni Celzijusovih...U Sjenici juče ujutru bilo je minus 29 stepeni. Jutros u osam časova je minus 21 izmeren u Požegi, a minus 20 u Leskovcu i Kruševcu...Minus...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.