U Negotinu 18, na Kopaoniku pet stepeni

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Negotinu 18, na Kopaoniku pet stepeni

U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno 18 stepeni, a najhladnije na Kopaoniku gde je temperatura pet stepeni, dok u pojedinim mestima trenutno pada kiša.

Kiša umerenog intenziteta trenutno pada u Kraljevu, a slaba kiša pada u Zrenjaninu, Kikindi, Kragujevcu, Velikom Gradištu, na Zlatiboru, Kopaoniku, u Kruševcu, Chupriji i Nišu, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Zaječaru je izmereno 17, Velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gradištu, Nišu i Vranju 15, a u Banatskom Karlovcu, Smederevskoj Palanci, Kruševcu i Chupriji 14 stepeni.

U Zrenjaninu, Kikindi, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Požegi, Kraljevu i Leskovcu izmereno je 13 stepeni.

Na Paliću, u Somboru i Novom Sadu izmereno je 12, Kuršumliji i Dimitrovgradu 11, na Crnom Vrhu i u Sjenici devet, a na Zlatiboru osam stepeni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Negotin 18, Kopaonik pet stepeni

Izvor: B92, 27.Maj.2015

U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno 18, a najhladnije na Kopaoniku gde je temperatura pet stepeni...Kiša umerenog intenziteta trenutno pada u Kraljevu, a slaba kiša pada u Zrenjaninu, Kikindi, Kragujevcu, Velikom Gradištu, na Zlatiboru, Kopaoniku, u Kruševcu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.