Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA Dečak (8) nakon sedam dana kome preminuo u bolnici u Užicu

Osmogodišnji dečak iz Čajetine, koji je prošle subote pao u komu pošto je, kako se nezvanično pričalo, pokušao da se obesi u kupatilu svoje kuće, preminuo je danas u užičkoj bolnici.

Punih sedam dana dete je bilo pod nadzorom lekara na odeljenju intenzivne nege, ali mu uprkos svim naporima i pažnji doktora nije bilo spasa.

Okolnosti pod kojima je nesrećni dečak navodno vezao sebi omču oko vrata i pao u duboku komu, još uvek su nepoznate, tek "Blic" saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da o ovom slučaju policija vodi istragu. Ono što je za sada poznato je da su dečaka bez svesti u kupatilu pronašli roditelji koji su alarmirali hitnu pomoć.

Vest o tragediji šokirala je Čajetinu koja je mališana znala kao primerno i lepo vaspitano dete. Mada zvanične potvrde još nema, saznajemo da će biti obavljena obdukcija tela.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TUGA: Preminuo dečak iz Čajetine koji je pokušao da se obesi, nije mu bilo spasa nakon 7 dana kome

Izvor: Telegraf.rs, 22.Okt.2016

Osmogodišnji dečak iz Čajetine, koji je prošle subote pao u komu pošto je navodno pokušao da se obesi u kupatilu svoje kuće, preminuo je danas u užičkoj bolnici...Celih sedam dana dete je bilo pod nadzorom lekara na odeljenju intenzivne nege, ali mu uprkos naporima i pažnji doktora nije bilo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.