Izvor: Blic, 08.Dec.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOS upoznaje novinare iz regiona sa programom za praznike

Novinari štampanih medija i najčitanijih portala iz Slovenije i Hrvatske će, u okviru studijskog putovanja po Srbiji koje je počelo danas i traje do 11. decembra, upoznati bogat program za novogodišnje praznike koji je pripremila Turistička organizacije Srbije (TOS).

Program putovanja je uskladjen sa zimskom kampanjom TOS-a u regionu, a to je boravak na planinama, kao i doček Nove godine u gradovima, navodi se u saopštenju TOS-a.

Novinari će boraviti na Kopaoniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za vreme manifestacije "Ski opening", kao i u Beogradu, gde će im biti predstavljen program za novogodišnje praznike, koji svojom prazničnom atmosferom i bogatim programom godinama unazad privlači značajan broj turista iz ovih zemalja.

U okviru ovog studijskog putovanja novinari će posetiti i Topolu - zadužbinu kralja Petra I Karađorđevića i vinariju Aleksandrović, dok će za vreme boravka na Kopaoniku obići turistički kompleks u Brzeću, gde će se upoznati sa ponudom za zimsku sezonu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.