Sutra oblačno i u većem delu suvo vreme

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno i u većem delu suvo vreme

U Srbiji će sutra biti umereno do znatno oblačno, u većem delu suvo vreme, posle podne sa sunčanim intervalima, na jugu i istoku ponegde sa kišom, a na visokim planinama i sa snegom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, ujutru u jugozapadnim i južnim krajevima očekuje se mestimično kratkotrajna magla, a vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od dva do šest, a maksimalna od pet do 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stepeni.

I u Beogradu će sutra ujutru i pre podne biti umereno oblačno vreme, posle podne sa sunčanim intervalima, a vetar će biti slab i umeren, istočni.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće oko šest, a maksimalna oko 10 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. novembra, jutra biti hladna, mestimično sa slabim mrazem, po kotlinama i dolinama sa maglom.

Tokom dana preovlađivaće sunčano sa temperaturama ispod i oko prosečnih vrednosti.

Od nedelje do utorka u Podunavlju biće umeren, povremeno i jak jugoistocni vetar.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.