Sutra MALO TOPLIJE, u većem delu dana bez padavina

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra MALO TOPLIJE, u većem delu dana bez padavina

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i malo toplije vreme, u većem delu dana suvo i u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima i maksimalnom temperaturom od osam do 13 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, ujutro se u severnim, a kasno posle podne u južnim i istočnim predelima, očekuje mestimično kiša, a na visokim planinama i sneg. Vetar će biti slab i umeren, istočnih pravaca, a minimalna temperatura vazduha iznosiće od nula do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osam stepeni.

I u Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i malo toplije vreme, sa slabim i umerenim vetrom istočnih pravaca. Minimalna temperatura vazduha iznosiće oko šest, a maksimalna oko 12 stepeni.

U upozorenju za područje Srbije do 25. oktobra navedeno je da se danas obilnije padavine očekuju u južnim, istočnim i severnim krajevima, oko 30 litara po kvadratnom metru za 12 časova. Na planinama se očekuje dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 31. oktobra, u subotu biti umereno oblačno, u većem delu suvo vreme.

Kiša se mestimično očekuje uglavnom u istočnim i južnim krajevima, a na visokim planinama susnežica i sneg.

Od nedelje do kraja perioda jutra će biti hladna, mestimično sa slabim mrazem. Tokom dana preovlađivaće sunčano vreme sa temperaturom vazduha ispod i oko prosečnih vrednosti. Za dane vikenda u Podunavlju će biti umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra kiša, na planinama snijeg

Izvor: Cafe.ba, 23.Okt.2014

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom, u višim predjelima sa snijegom, a dnevna temperatura iznosiće od pet do deset, na jugu do 15 stepeni celzijusa...U Republici Srpskoj ujutro i prije podne na zapadu i sjeveru biće oblačno sa kišom,...

Nastavak na Cafe.ba...

Na Kopaoniku -4, u Novom Sadu +8

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2014, 00:32

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gde su u sedam časova izmerena minus četiri stepena i u Sjenici gde je temperatura vazduha iznosila minus tri stepena...Na Kopaoniku je izmereno 17 centimetara snega, a snežni pokrivač na Zlatiboru je visok 16, u Sjenici 13, a na Crnom Vrhu četiri centimetra.Najtoplije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Sutra oblačno i u većem delu suvo vreme

Izvor: Press, 24.Okt.2014

U Srbiji će sutra biti umereno do znatno oblačno, u većem delu suvo vreme, posle podne sa sunčanim intervalima, na jugu i istoku ponegde sa kišom, a na visokim planinama i sa snegom. . Kako je saopštio Republički hidrometeorološki...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.