Stefanović: Policija štiti, a ne komentariše

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Policija štiti, a ne komentariše

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija štiti sve one za koje se proceni da su bezbednosno ugroženi, ali da to ne komentariše jer bi time bila ugrožena njihova bezbednost.

Upitan o napisim pojedinih medija o obezbeđenju novinarke Televizije B92 Brankice Stanković, Stefanović je rekao novinarima da bih bio neodgovoran kada bi informacije o bilo kojoj štićenoj ličnosti saopštio javnosti.

- Što se tiče različitih informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje se tiču bezbednosti različitih lica bio bih neodgovoran kada bih te informacije delio sa širokim auditorijumom zato što bi time ugrozio bezbednost tih lica - rekao je on.

Stefanović je rekao i da ne može da utiče na to šta će mediji da objavljuju niti da se "svakoga dana pojavljujem i potvrđujem ili demantujem to što je napisano jer bi time takodje ugrozio bezbednost štićenih lica".

- Kakve sam izmišljotine čitao o sebi i gledao na različitim medijima mogu pouzdano da kažem da u Srbiji nema medija koji je blizak vlasti...da ne pričamo o onome šta su pisali o Aleksandru Vučiću jer bilo bi neumesno da to uopšte ponavljam - rekao je on na beogradskom aerodromu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.