Stefanović: MUP dostavio tužilaštvu izveštaj o LOTO aferi

Izvor: Blic, 05.Avg.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: MUP dostavio tužilaštvu izveštaj o LOTO aferi

MUP je dostavio tužilaštvu izveštaj u vezi sa događajima koji su pratili aferu LOTO, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je novinarima rekao da su tužilaštvu dostavljeni izveštaji o forenzičkoj i digitalnoj analizi i saslušanja svih svedoka koji su učestvovali u izvlačenju.

"Očekujemo da tužilaštvo u najkraćem roku da izjašnjenje da li će neko delo okarakterisati kao krivično. Policija je svoj deo posla uradila", rekao je Stefanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loto u Tužilaštvu

Izvor: Akter, 05.Avg.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je, povodom istrage o aferi Loto, izjavio da je policija uradila svoj deo posla i Tužilaštvu dostavila izveštaj, a da je sada na Tužilaštvu da se izjasni da li postoji krivično delo..Sve što smo uradili, forenzičku i digitalnu analizu i...

Nastavak na Akter...

REŠENJE ZA NASILNIKE Siledžije izbaciti iz stana, bez obzira na to ko je vlasnik #zastitimozene

Izvor: Blic, 05.Avg.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se u saradnji sa poverenicom za ravnopravnost radi na novom zakonskom modelu po kojem bi po ugledu na austrijski model nasilnik bio izbačen iz stana bez obzira na to ko je vlasnik..."Onda žrtva makar ima mir i ne mora da razmišlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.