Starac priznao: Pipkao sam devojčicu

Izvor: Mondo, 07.Jul.2015, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac priznao: Pipkao sam devojčicu

Milan G.(70) koji je uhapšen zbog bludničenja nad devojčicom u beogradskom naselju Žarkovo, je priznao da je "pipkao" desetogodišnju devojčicu iz komšiluka.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

"Pipkao sam tu devojčicu po butinama i polnom organu, ali ne znam kako mi se to dogodilo. ja nisam takav", kazao je između ostalog Milan G. u stanici.

Incident koji je šokirao Žarkovčane dogodio se u nedelju uveče ispred zgrade u kojoj Milan stanuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa suprugom.

Prema rečima komšija on u suterenu zgrade ima garažu koju je pretvorio u letnju kuhinju.

"Uvek je bio pažljiv prema deci i ona su ga volela. Već duže vreme svraćaju i zajedno gledaju televiziju i igraju se. On im donosi slatkiše, vodu...Nikada se niko nije žalio na njega i ovo je baš šok za sve", rekla je za "Informer" Milanova kompinica, čija ćerka se u nedelju igrala sa napadnutom devojčicom.

Ona kaže da su se te večeri deca igrala ispred Milanove garaže kada je počela na televiziji serija "Selo gori, a baba se češlja."

"Napadnuta devojčica nam je ispričala kako im je Milan u jednom trenutku predložio da se klade u 100 dinara da li će neko dete u seriji biti kidnapovano i devojčica je pristala", kaže komšinica i nastavlja.

"Milan joj je rekao da nema kod sebe i pozvao ju je da pođe sa njim do njegovog stana na prvom spratu kako bi joj dao novac i tamo ju je napao."

Šokirana devojčica je odmah otrčala kući i sve ispričala majci i ujaku kojisu odmah otišli kod Milana.

"I ja sam bila prisutna tada. Milan je prvo sve negirao i tvrdio da je dete izmislilo, ali kada smo ga pritisnuli sve je priznao", rekla je komšinica.

Nekolicina komšija, pak, ne veruje da je Milan napastvovao devojčicu. Oni kritkuju roditelje dece jer ih puštaju do kasno u noć da se sami igraju na ulici.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.