Specijalni dodatak „Srbija u brojevima“ uz „Politiku“ u ponedeljak

Izvor: Politika, 25.Nov.2011, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalni dodatak „Srbija u brojevima“ uz „Politiku“ u ponedeljak

Svi koji u ponedeljak, 28. novembra kupe štampano izdanje „Politike“ dobiće i naš specijalni dodatak „Srbija u brojevima“, sastavljen na osnovu podataka dobijenih u najnovijem popisu.

Koja opština ima najviše, a koja najmanje stanovnika? Koji grad je „jedina svetla tačka Srbije“, gde se rađa najviše beba a gde gradi najviše stanova? Koliko je građana Srbije učestvovalo u popisu, a koliko njih je bilo u popisnim komisijama i na terenu?

Odgovore na ova i >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << brojna druga pitanja, uz mnoštvo tabela i mapa Srbije naći ćete u našem dodatku „Srbija u brojevima“.

Ne propustite svoj primerak „Politike“ u ponedeljak, 28.11.2011.

P.O.

objavljeno: 25.11.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.