Spasen pas koji je danima bio zarobljen ispod mosta

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasen pas koji je danima bio zarobljen ispod mosta

Pripadnici Interventne spasilačke službe Mostar spasili su psa koji je desetak dana bio "zarobljen" ispod železničkog mosta u prigradskom naselju Raštani.

Spasioci su intervenisali nakon dojave građana, s obzirom na to da se pas nalazio na nepristupačnom delu obale Neretve i nije mogao sam da se izvuče, prenela je Fena, uz objašnjenje da su se spasioci pomoću užadi spustili do psa, svezali ga i izvukli na put.

Pošto niko od meštana nije znao vlasnika, lovački pas bez oglice i tetovaže na uhu je smešten kod jednog od članova ISS-a, gde će biti dok se ne pronađe vlasnik, ili se ne javi neko ko zeli da ga udomi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mostar: Spasen pas koji je bio zarobljen ispod mosta

Izvor: B92, 01.Apr.2015

Pripadnici Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar spasli su psa koji je desetak dana bio "zarobljen" ispod železničkog mosta u prigradskom naselju Raštani...Foto: Katherine / Flickr.com..Spasioci su intervenisali nakon dojave građana, s obzirom na to da se pas nalazio na nepristupačnom delu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.