Smenjen sindikalac razvratnik

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjen sindikalac razvratnik

Ljubiša Miljković smenjen je sa mesta predsednika Sindikata rudara Srbije, pošto su mu rudari zbog niza poslednjih događanja izglasali nepoverenje.

- Kada smo saznali kakvim se sve protivzakonitim radnjama i bahanalijama bavio, morali smo da ga smenimo - kaže za „Blic“ Rade Mladenesković, predsednik Skupštine ovog sindikata.

Protiv Miljkovića, inače zaposlenog na mestu poslovođe u pogonu „Jama“ u RB Bor, policija je prošle nedelje podnela krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prijavu zbog pronevere prema kojoj se sumnjiči da je u toku 2013. i 2014. oštetio matično preduzeće za 434.000 dinara.

Protiv Miljkovića su podnete prijave jer je neovlašćeno na svoj račun prebacio 230.000 dinara sa računa sindikata. Međutim, članstvo je u najvećoj meri zameralo organizovanje velelepnih i skupih proslava, od kojih posebno onu na kojoj je angažovao i trbušne plesačice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.