Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikati traže da Radovanović ostane na čelu KC Niš

Jedina tri reprezentativna sindikata u Kliničkom centru Niš - sindikat Nezavisnost, Sindikat medicinskih sestara i tehničara i Savez samostalnih sindikata podržali su kandidaturu aktuelnog direktora KC Niš prof. dr Zorana Radovanovića za novi mandat na ovoj funkciji.

- Naš stav je da prof. dr Zoran Radovanović pošto je pokazao svoje sposobnosti, učinio je mnogo i za nas radnke i za ovaj grad nastavi da bude na čelu Kliničkog centra Niš. Koliko će naš stav da se poštuje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << videćemo - rekao je Miodrag Stojković predsednik sindikata Nezavisnost.

On je naglasio je da ova tri sindikata u svom članstvu imaju 80 odsto zaposlenih u Kliničkom centru u Nišu u kojem radi oko 2.900 ljudi.

Predstavnici sindikata učestvuju u radu Upravnog odbora bez prava glasa i svoj stav su dostavili Ministarstvu zdravlja i Vladi Republike Srbije i UO KC NIš.

Kandidature za direktora KC Niš, osim Radovanovića podneli su bivši gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić i dr Milan Jovanović.

Sednica na kojoj će UO izabrati kandidata za novog direktora počela je u 12 časova a predlog UO biće dostavljen Vladi Srbije koja donosi konačnu odluku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.