Izvor: Kurir, 29.Mar.2015, 05:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETOZAR MOLIO SUD DA GA POŠALJE IZA REŠETAKA: Sudija ne dajte me, hoću u zatvor! Ona je nimfomanka!

U sudu se pojavila M. D., koja je priznala da ima 60 godina i da nikako ne želi bilo čime da tereti Svetozara. Naprotiv, htela je da mu pomogne

BEOGRAD - Svetozar M. (22) našao se pred sudom zbog optužbi da je, u više navrata, na prevaru i uz primenu sile, od devet Beograđanki, oduzeo novac, zlatni nakit, tehničku robu...

Policija je uspela da uđe u trag prevarantu i razbojniku i uhapsi ga. Svetozar se na saslušanju u policiji branio tvrdnjom da nikoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije ni na šta primoravao, već da su mu žene, same davale novac i druge vrednosti. Isto je govorio i na sudu. Iako u zatvorskoj uniformi, i dalje je na oko, izgledao privlačno, onako crn, visok, naočit...

"Bio sam bez posla, sam u gradu, u koji sam došao iz unutrašnjosti, kako bih se zaposlio i zaradio za goli život Snalazio sam kako sam znao i umeo. Nisam nikoga prevario, niti orobio. Ali, morao sam malo da lažem, da se umilim gospođama, kako bih preživeo", tvrdio je pred sudskim većem Svetozar M.

Tako je Svetozar M. ipak priznao da je, navodno tražeći stan za samca, uvek "tipovao" na to da njegove gazde budu žene, po mogućnosti, vremešne i one, koje žive same u stanu isključivo u centru grada.

"Znate, lakše je sa starijim gospođama stupiti u kontakt. Odem, pitam za sobu u stanu, pogledam i odmah se dogovorimo. Vremenom, postanemo malo bliži, valjda zato što su one same, ja sam..."

Na pitanje sudije da malo pojasni ovu svoju tvrdnju, optuženi Svetozar M. je odgovorio stidljivo, kroz osmeh:

"Nemojte ja da pričam o tome...Bolje pitajte njih.."

I sud je pozvao i oštećene gospođe da dođu i daju svoje iskaze. Ispostavilo se da su, od ukupno devet oštećenih, koliko ih je u prvom trenutku teretilo Svetozara, na sudu samo njih tri ostale dosledne svojoj prethodnoj izjavi.

U sudu se, međutim, pojavila i M. D., koja je "priznala" da ima 60 godina i da nikako ne želi bilo čime da tereti Svetozara. Naprotiv, htela je da mu pomogne:

"Svetozar nije nasilan mladić, već lepo vaspitan i čak sramežljiv dečko. Ali, zato je i snažan, zdrav, mlad... Kod mene je stanovao nekoliko meseci, nekad je imao za kiriju, nekad nije, pa šta. Uhapšen je zbog izmišljotina i lažnih optužbi žena. Bile su ljubomorne na mene i na ono što sam sad ja mogla od Svetozara da dobijam svake noći, a ne one i, smestile su mu. Treba da ih je stid njihovih godina. Sve one su neplaćenu kiriju naplaćivale od Svetozara "onim stvarima", a ja sam to s njim radila iz ljubavi. Molim sud da pusti mog Svetozara iz pritvora, jer je nevin. Spremna sam da i materijalno, obeštetim sve te koje tvrde da ih je on opljačkao, samo da mi se Svetozar opet vrati..."

Upitan da prokomentariše ovu izjavu svoje dojučerašnje gazdarice, optuženi Svetozar je, skočio sa optuženičke klupe, prišao sudskom veću i preplašenim i molećivim glasom povikao:

"Ne dajte me, nikako! Šaljite me doživotno u zatvor ako treba, samo nemojte kod nje i u njen krevet! Baba je nimfomanka!"

(Večernje novosti)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.