SKINUTA SA APARATA Biljanino stanje prati se iz minuta u minut

Izvor: Blic, 01.Mar.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKINUTA SA APARATA Biljanino stanje prati se iz minuta u minut

Biljana Pejović je van životne opasnosti. Ona je počela da komunicira sa lekarima, ali i sa suprugom koji je uz nju sve vreme. Međutim, ona se još uvek nalazi na intenzivnoj nezi.

- Biljana je skinuta sa aparata i vidi se boljitak, međutim, zbog ozbiljnosti samog hirurškog zahvata i dijagnoze, oporavak će trajati dugo. Iako je van životne opasnosti, i dalje postoji mogućnost da se stvari promene. Ništa nije izvesno.

- Njeno stanje se prati iz minuta u minut >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kažu za „Blic“ zaposleni u Kliničkom centru.

Dobra vest je, kako su nam objasnili, da je posle operacije aneurizme supruga Ace Pejovića u stabilnom stanju i da je skinuta sa aparata. Svesna je, osmehnula se, počela je da priča i komunicira.

- Zbog opasnosti od gripa, ona još uvek nije prebačena na odeljenje neurohirurgije, već se lekari o njoj brinu u šok sobi. Oni nekad nakratko prošvercuju Acu da malo bude uz suprugu tako što mu daju beli mantil i masku za lice. On ovo teško podnosi i ne može da se pomiri sa mogućnošću da možda neće uspeti da se potpuno oporavi - priča naš sagovornik.

Planirano je da ukoliko njeno stanje bude bolje, sutra nakon vizite i konzilijuma lekara Neurohirurške klinike odeljenja D Kliničkog centra Srbije ona bude prebačena na odeljenje, gde će morati da odleži još minimum nedelju dana pre nego što definitivno bude otpuštena na kućno lečenje.

Podrška stiže sa svih strana

Prijatelji i kolege su uz Acu i njegovu porodicu od prvog dana i pružaju mu nesebičnu podršku u teškim trenucima.

- Acu ne ostavljamo ni na tren samog. Stalno ponavlja da, ako Bilja ne preživi, neće ni on. Tu smo za njega šta god da mu treba - rekao nam je Acin prijatelj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.