SEPTEMBARSKO LETO: Paklene temperature se nastavljaju, evo do kada

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2015, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEPTEMBARSKO LETO: Paklene temperature se nastavljaju, evo do kada

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo s temperaturom do 38 stepeni Celzijusa, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab vetar. U planinskim predelima zemlje, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je pojava kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom.

Jutarnja temperatura kretaće se od 14 do 23 stepena, a najviša dnevna od 33 do 38 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab vetar. Jutarnja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << temperatura biće oko 23 stepena, a najviša dnevna oko 35 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će do subote u većem delu zemlje biti pretežno sunčano, ali malo svežije, a na jugu i istoku i dalje veoma toplo vreme. Uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom.

U nedelju će biti promenljivo oblačno, ponegde s kišom ili pljuskovima, a od ponedeljka malo do umereno oblačno i uglavnom suvo.

Biometeorološka prognoza za sredu, 2. septembar 2015. godine:

Zadržava se period sa nepovolјnim uticajem biometeorološke situacije, a najizraženije tegobe mogu osetiti osobe sa srčanim i psihičkim obolјenjima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe, nesanice i promenlјivog raspoloženja. Preporučuje se zaštita od UV zračenja, boravak u hladovini i klimatizovanim prostorijama.

Izvor: b92.net

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.