Ronioci još tragaju za telima u Zlatarskom jezeru

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronioci još tragaju za telima u Zlatarskom jezeru

Još nisu pronađena dva tela Prijepoljaca koji su juče stradali oko devet časova kada je džip sleteo u jezero Kokin Brod.

Foto: MONDO, Lana Stošić

Goran Posrkača iz prijepoljskog Odeljenja za vanredne situacije kaže da su se na lice mesta jutros uputili pripadnici Žandarmerije i ronilačke ekipe.

"Oni su krenuli skelom kako bi došli do automobila, pokušaće da zarone i utvrde da li su tela u džipu što će im olakšati posao", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kazao je on jutros Tanjugu.

Džip "Čiroki" prijepoljskih registracija, juče je oko 8.55 sati prilikom preticanja sleteo je u Zlatarsko jezero, na putu Kokin Brod-Nova Varoš, i tom prilikom dva lica su izgubila život, izjavio je ranije Tanjugu državni tužilac iz Prijepolja Petko Pucarević nakon uviđaja.

Pucarević je rekao da je treća osoba iz džipa uspela da ispliva iz jezera i spase se.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.