Rešenje testa iz matematike

Izvor: RTS, 15.Jun.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešenje testa iz matematike

Učenici osmog razreda osnovne škole rešavali su danas test iz matematike. Na našem Internet portalu možete pogledati rešenje testa.

Završni ispit, mala matura, traje tri dana. Učenici su danas polagali test iz matematike, juče su rešavali test iz maternjeg jezika, a za sutra u devet časova je zakazan kombinovani test - biologija, hemija, fizika, istorija, geografija. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Svi učenici moraju polagati malu maturu, koja predstavlja zvaničan završetak osnovnoškolskog obrazovanja.
Na svakom od tri testa učenici maksimalno mogu osvojiti po 10 poena.
Bodovi sa testa sabiraju se sa bodovima osvojenim na osnovu uspeha na kraju šestog, sedmog i osmog razreda i čine osnov za rangiranje učenika za srednju školu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešenje testa iz matematike za osmake

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2017

Učenici osmog razreda polažu "malu maturu", a danas su radili test iz matematike...U dokumentu ispod možete da pogledate rezultate današnjeg testa...Učenici su juče polagali test iz srpskog odnosno maternjeg jezika, a sutra ih čeka kombinovani test.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.