Radovi na raskrsnici Takovske i Svetogorske

Izvor: Akter, 20.Avg.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na raskrsnici Takovske i Svetogorske

Raskrsnica Takovske i Svetogorske ulice biće zatvorena od nedelje, 24. avgusta, od ponoći do ponedeljka, 25. avgusta, do 3.30 časova, a tom prilikom umesto trolejbusa sa linija 28, 40 i 41 saobraćaće autobuske linije 28a i 41a

Kako je objavljeno na sajtu Gradske uprave, raskrsnica Takovske i Svetogorske ulice biće zatvorena zbog popravke i zamene elemenata trolejbuske kontaktne mreže.

Tokom izvođenja radova trolejbusi sa linija 28, 40 i 41 neće saobraćati pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << se uvode autobuske linije 28A Studentski trg - Zvezdara i linija 41A Studentski trg - Banjica 2.

Autobuska linija 28A saobraćaće od Studentskog trga, Vasinon, preko Trga republike, Makedonskom, Braće Jugovića, Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, ulicom Dimitrija Tucovića, Čingrijinom do Zvezdare.

Linija 41A saobraćaće u oba smera od Studentskog trga, Vasinom ulicom, preko Trga republike, Makedonskom, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Bulevarom vojvode Putnika, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, ulicom Neznanog junaka, Crnotravskom, Paunovom do Banjice 2.

Linija 23 saobraćaće delimično izmenjenom trasom u oba smera Bulevarom despota Stefana, ulicama Braće Jugovića, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Ulicom Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Linije 65 i 77 će saobraćati delimično izmenjenim trasama u oba smera ulicama 27. marta i Džordža Vašingtona, Bulevarom despota Stefana, Braće Jugovića, Dečanskom, Terazijskim tunelom i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa noćnih linija 27n i 32n saobraćaće delimično izmenjenim trasama od Trga republike preko Bulevara despota Stefana, ulicom Džordža Vašingtona i dalje redovnim trasama.

Kako je navedeno, autobusi sa noćne linije 304n u smeru sa Trga republike saobraćaće preko Bulevara despota Stefana, ulicom Džordža Vašingtona, Takovskom i dalje redovnom trasom, a u suprotnom smeru kretaće se ulicom Dimitrija Tucovića, Cvijićevom, Bulevarom despota Stefana do Trga republike.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta javnog prevoza.

Iz sekretarijata za saobraćaj je saopšteno i da će saobraćaj u Ulici prote Jeftimija Ivanovića u naselju Busije biti izmenjen do 9. oktobra zbog asfaltiranja kolovoza.

Kako j navedeno, radovi se izvode u dve faze na delu od Šangajske do Ulice Mojsija Lazarevića.

Tokom faze jedan, koja traje do 8. septembra, za saobraćaj je zatvorena leva polovina kolovoza, dok desna polovina

funkcioniše jednosmerno u pravcu ka Šangajskoj ulici.

U fazi dva za saobraćaj će biti zatvorena desna polovina kolovoza, dok će leva polovina funkcionisati jednosmerno u pravcu ka Šangajskoj, od 9. septembra do 9. oktobra.

Vozila će u okviru ove dve faze koristiti stajalište 'Prote Jeftimija Ivanovića' u istoimenoj ulici.

Za vreme izvođenja radova, vozila GSP-a sa linije 702 će u smeru ka terminusu 'Busije (Crkva)', na delu od raskrsnice

Šangajske i Dr Đorda Šuice do raskrsnice ulica Trandafila Duke i Mojsija Lazarevića, saobraćati ulicom Dr Đorda Šuice,

Mojsija Lazarevića i dalje redovnom trasom, dok će vozila koja se kreću u smeru ka Batajnici saobraćati redovnom trasom.

Sekretarijat za saobraćaj najavio je i da će do 30. avgusta biti izmenjen saobraćaj u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu zbog popravke i asfaltiranja kolovoza.

Kako je navedeno, JKP 'Beograd-put' radove će obavljati u dve faze, a u prvoj fazi Nemanjina ulica - od Ulice prote Mateje Nenadovića do Cara Dušana biće zatvorena za saobracaj do 25. avgusta.

U okviru te faze vozila sa linija JGP-a 902, 902A, 903, 904, 911, 911A, 912, 912A, 912A1, 912B, 913, 913A će u oba smera saobraćati ulicama: Prote Mateje Nenadovića, Cara Dušana i dalje redovnim trasama.

U fazi dva radiće se Nemanjina ulica od Ulice cara Dušana do Ravnogorske od 26. do 30. avgusta i režim rada linija se neće menjati.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.