RTS najgledaniji u 2015. godini

Izvor: RTS, 01.Avg.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS najgledaniji u 2015. godini

U prvih sedam meseci ove godine, RTS je bio najgledanija televizija. Gledaoci su najviše pratili informativni i sportski program RTS-a.
Od početka godine, Prvi program RTS-a je 171 dan bio najgledanija televizija. Slede televizije Pink, Hepi, Prva, B92.

Samo u junu, svakog dana, uz programe RTS-a bilo je gotovo tri i po miliona ljudi. Od 20 najgledanijih emisija u julu, čak 14 je emitovano na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << RTS-u.
Udeo RTS-a u ukupnoj gledanosti, prošlog meseca, bio je 16,3 odsto.
Najbolji sport gledaoci su pratili na RTS-ovim programima. Uz male ekrane najviše gledalaca je bilo tokom Vimbldona. Dodelu pehara i finale gledalo je više od milion ljudi. RTS je prenosio i svetska i evropska takmičenja u fudbalu, odbojci, košarci.
Tradicionalno, najvažnije vesti čule su se u Dnevniku u 19.30. Gledaoci su pratili i Oko magazin. Poverenje je dato i reporterima koji sa lica mesta svakodnevno informišu publiku u emisiji Ovo je Srbija.
Kada je reč o zabavi – i dalje je neprikosnovena Slagalica s prosečno milion i 400.000 gledalaca po minutu.
Hvala na poverenju!

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.