RHMZ: Nepogode sa velikim padavinama danas i noćas

Izvor: RTS, 22.Maj.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ: Nepogode sa velikim padavinama danas i noćas

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se danas i noćas očekuju ponegde kratkotrajne vremenske nepogode sa velikom količinom padavina od 20 litara po kvadratnom metru za tri sata, jakim vetrom i gradom.
U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, navedeno je u saopštenju RHMZ-a, prenosi Tanjug.

Najniža >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << temperatura vazduha iznosiće od 12 do 17, najviša od 22 do 27 stepeni, a vetar će biti uglavnom slab, promenljivog smera.
I u Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno vreme, povremeno sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a vetar će biti uglavnom slab, promenljivog smera.
Najniža temperatura vazduha iznosiće 15, a najviša 25 stepeni.
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 30. maja, do srede biti promenljivo oblačno vreme, a mestimično se očekuju kratkotrajna kiša, pljuskovi i grmljavina.
Temperatura vazduha će biti oko i malo ispod prosečnih vrednosti. Od četvrtka biće pretežno sunčano vreme.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra promenljivo oblačno, povremeno pljuskovi

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2015

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, povremeno kratkotrajna kiša, pljuskovi i grmljavina, a u toku noći ponegde kratkotrajne vremenske nepogode sa velikom količinom padavina od 20 litara za tri sata, jakim vetrom i gradom, Saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće vetar...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

NOVI POTOP U NAJAVI: Večeras u Srbiji jak vetar, grad i 20 litara kiše za samo tri sata

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Kiša do srede..BEOGRAD - Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se danas i noćas očekuju ponegde kratkotrajne vremenske nepogode sa velikom količinom padavina od 20 litara...

Nastavak na Kurir...

PAŽNJA, VEČERAS STIŽE JAKO NEVREME: Sunca do četvrtka ni za lek

Izvor: Kurir, 23.Maj.2015, 09:13

U noći između subote i nedelje treba očekivati ponegde kratkotrajne vremenske nepogode s velikom količinom padavina, od 20 litara za tri sata, jak vetar i grad..BEOGRAD - Srbiju danas očekuje promenljivo oblačno vreme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a veliko nevreme predviđa se za noć između...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.