Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZVEZDRAVANJE Danas prestanak padavina, temperatura do 16 stepeni

U Srbiji će ujutru i pre podne doći do postepenog prestanka padavina i delimičnog razvedravanja na severozapadu i zapadu, a posle podne i u ostalim krajevima, a najviša najviša temperatura biće od 12 do 16 stepeni Celzijusa.

Vetar će biti slab, severozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na južni i jugoistočni, dok će jutarnja temperatura biti od sedam do 11 stepeni, saopštio je Republički hdirometeorološki zavod.

U Beogradu će danas tokom većeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana biti umereno oblačno i suvo, samo još ujutru pretežno oblačno, povremeno sa kišom.

Vetar će biti slab, severozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na jugoistočni, jutarnja temperatura oko devet, a najvisa dnevna oko 13 stepeni.

KIada je reč o izgledima vremena za narednih sedam dana, do 29. oktobra, RHMZ prognozira da će do utorka u jutarnjim satima biti mestimično magla, koja će se ponegde po kotlinama zadržati i pre podne.

U toku dana biće pretežno sunčano i osetno toplije, ponegde uz prolaznu umerenu oblačnost. U Timočkoj Krajini biće oblačno i hladnije.

U nedelju će u košavskom području jugoistočni vetar biti u postepenom pojačanju, a u ponedeljak posle podne i u utorak u Podunavlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine.

Od srede pretezno oblačno i svežije, mestimično sa kišom. Vetar u slabljenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.