Putevi Srbije apeluju na vozače da budu oprezni zbog kiše

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije apeluju na vozače da budu oprezni zbog kiše

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je danas na sve učesnike u saobraćaju da zbog zbog najavljenih padavina na teritoriji cele zemlje budu posebno oprezni i prilagode brzinu kretnja uslovima na putu.

U saopštenju se navodi da će, prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, na teritoriji cele zemlje pasti između 20 i 30 litara kiše za 12 sati a da se a području Zapadne Srbije i Srema očekuje i do 40 litara u istom vremenskom periodu.

Putevi Srbije su, takođe, apelovali na sve vozače da poštuju ograničenje brzine i postojeću signalizaciju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAHLAĐENJE: Sutra oblačno i kišovito, razvedravanje tek od petka!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015

BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, a intenzivnije padavine očekuju se u jutarnjim satima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.