Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propali pregovori policijskog sindikata i resornog ministra, protest u nedelju

Policijski sindikat Srbije (PSS) saopštio je danas da su propali pregovori sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem o poboljšanju statusa zaposlenih u MUP-u i isplati obećane naknade i da će taj sindikat ponovo održati zajednički protest sa Vojnim sindikatom Srbije, ispred zgrade Vlade.

"Idemo u protest. U nedelju ćemo sa kolegama iz Vojnog sindikata Srbije ispred Vlade Srbije u minut do dvanaest održati veliki protest. Imali smo danas sastanak sa ministrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Stefanovićem, ali nismo našli razumevanja za naše zahteve", naveo je u pisanoj izjavi predsednik PSS Veljko Mijailović.

On je ukazao da je premijer Aleksandar Vučić pre godinu dana obećao jednokratnu pomoć za zaposlene u MUP od 20.000 dinara i da to obećanje nije ispunjeno.

Ministar Stefanović je rekao da nema prostora da se isplati ta pomoć, ali i nije dao konkretne garancije da će druga neka obećanja, koja se tiču obuke i opremanja policajaca, biti ispunjena. Pošto su pregovori završeni, PSS ide u proteste do ispunjenja obećanja koja je Vlada Srbije dala", rekao je Mijailović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Propali pregovori policijskog sindikata i ministra

Izvor: Beta, 07.Dec.2016

Policijski sindikat Srbije (PSS) saopštio je danas da su propali pregovori sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem o poboljšanju statusa zaposlenih u MUP-u i isplati obećane naknade i da će taj sindikat ponovo održati zajednički protest sa Vojnim sindikatom Srbije, ispred zgrade...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.