Prijave za stipendije Evropskog foruma Alpbah

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave za stipendije Evropskog foruma Alpbah

Evropski forum Alpbah iz Austrije, sa sedištem u Beču, raspisao je za stipendiranje studenata iz Srbije i celog sveta za učešće na ovogodišnjem forumu u tirolskom selu Alpbah.

Studenti i diplomci iz cele Srbije svih obrazovnih profila kao i mladi profesionalci do 30. godina se mogu prijaviti slanjem biografije na engleskom jeziku, motivacionog pisma, dokaza o poznavanju engleskog ili nemačkog jezika na adresu Foruma Alpbah, uz prijavni formular sa sajta www.alpbach.org. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Stipendije su u vrednosti od 700 do 2000 evra, ističe Evropski forum Alpbah u saopštenju.

Konkurs je otvoren do 31. marta 2015. godine.

Popularno nazvan "Davos za mlade intelektualce", Evropski forum Alpbah okuplja 4000 ljudi iz 60 zemalja, piše u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.